my place of expresion

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

A opäť je tu jeden začiatok.

Niečo sa skončilo a nové začína. To je taký večný kolobeh nášho života. Ako teda môžeme zobrať nový rok?
Je tu strašne veľa prianí a želaní do nového roku ktoré si navzájom predávame ale čo z toho? Je to už všedné bez významu, a síce aj myslené od srdca, má len malí význam. Možno pre  pozitívne myslenie človeka je to celkom výhodné, ale pre mnohých ľudí v živote zbytočné, lebo sa nenaučili pozitívne myslenie využívať. Radšej keby si ľudia možno viac vzali k srdcu novoročné predsavzatia, či skôr lepšie povedané, dali si ciele, ktoré by sa pokúsili splniť. Začiatok nového roka je symbol. Symbol nádeje a nových možností, ktoré môžeme využiť. Tak teda hurá do toho nového roku, ale netreba čakať len na ten aby sme sa začali snažiť meniť a pretvárať naše životy. Tak vás všetkých vítam v novom roku a neželám vám všetky tie sladké rečičky, ale len silné nervy, odvahu pustiť sa do nových vecí, energiu do života a na pozitívne myslenie a tiež pochopenie pre všetko čo príde, pretože sladký svet by nám rýchlo zišiel s chuti.

„Koniec je len lonom pre noví začiatok...“ 
PF2006

> >my thinking | stály odkaz

Komentáre

  1. :))
    a mozno by sa novorocne predsavzatia mali davat az na jar, ked sa prebudza priroda zo zimneho spanku a vsetci citia novu nadej a prilev jarnej životnej energie :)
    publikované: 02.01.2006 11:19:25 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. pomaly prestávam mať
    rad nové roky, nové začiatky. Už je to druhý resp. ďalší rok, ktorý pre mňa začína smutne. Možno o tom niečo napíšem a možno nie. Pred rokom sa niečo nové začalo - v depresiach sa zrodil DaMage, taký akého ho tu poznáte... a tento rok možno znova zomrie, prípadne bude umierať, tak ako počas minulého roka. Nehovorím, že neboli aj pekné chvíle, tie tu sú ako spomienky. Ale žijeme v prítomnosti a tí je iná. Všetkym vám želám uspešnejší rok než mne.
    publikované: 02.01.2006 11:57:31 | autor: DaMage (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. *ad damage
    chces byt dokonake deprimovany? pusti si
    http://www.nickcaveandthebadseeds.com
    NICK CAVE 4 EVER :))
    ale neber to tak vazne vsetko. 2005 bol aj pre mna dost na howienko a dosti na trt aj 31/12 skoncil. ale tymto dnom sm uzavrel jednu kapitolu a zacinam dalsiu, ktora uz snad nebude tak zla... alebo zeby dobro-zla? vzdy je nieco pozitivne a na tom sa oplati visiet... ;))
    teda vela sil a malo nicka :))
    publikované: 02.01.2006 12:45:17 | autor: zoll (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Ty mas velke stastie
    ze si este nezazil skutocnu horkost zivota, inak by si ludom doprial aspon trosku sladkych rečičiek kompenzacnych :)
    publikované: 02.01.2006 14:24:38 | autor: Ahasvet (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Ved doprajem :o)
    Aj ja sa pridávam ku kradulaciam a tak vo všeobecnosti :). No a moj život nie je zase sladky ako med, ale nemožem povedať že by bol zlí, i ked dakedy sa mi zdal hrozný :). Ale stači zmenit uhol pohladu a hned sa dajú veci vidiet inak.
    Lulla :) dobrí nápad, len či myslíš, že by ich už potom aj dodržali ?
    publikované: 02.01.2006 14:31:03 | autor: enyon (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014