my place of expresion

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Just expres myself...

Len vyjadrit sam seba! Ponuknut kusok seba ostatnym. Dostat tu fantaziu, ten uzas, tu tajomnost , ten pocit na papier, na film, na obraz, proste nejak, alebo mozem rovno explodovat...

Co je zmyslom mojho zivota? Ja som prisiel na to ze strasne rad zijem. Je to uzasne. Prisiel som na to ze som rad stastny a zit ma robi stastnym.  V istych momentoch som stanstny z niecoho, v istych momentoch som z niecoh smutny a v istych momentoch som proste stastny len preto ze som to vsetko zazil, alebo nie stastny, ale melancholicky stastny! A tak to je. A uplne ma prestal trapit daky zmisel, dake rozmyslanie, ale zaujala ma prosta existencia. A jedno co chcem je nieco vyjadrit zo seba, nico spravit pre ludi. Viem, je kopu veci kde sa da dobrovolne pomahat. Ano to by som mohol skusit, ale mne sa paci viac troska ina cesta. Ved sme slobodny robit co chceme. Teda v ramci nasej pomyslnej ludskosti :o)
Kreslit neviem, ale da sa to naucit. Mozno raz. Pisat neviem, ale snazim sa, a ak budem viac citat tak to mozno pojde lepsie a lepsie. Chcem vediet spravit stranku , chcem vediet spravit flash animaciu, digitalne spracovat obrazok, a mnoho dlasich veci okolo ktore neviem. Chcem proste vyjadret sa.
A o com to bolo vsetko teraz. Ani neviem, len konecne daka volna chvilka, aby som vam ukazal ako som sa v cudzine zblaznil. Milujem "crazy" veci...

 


My Diary- that´s me | stály odkaz

Komentáre

  1. neostan
    len pri chceni a nenechaj sa odradit prvotnym neuspechom a tvrdou drinou
    publikované: 30.08.2005 18:49:47 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014