my place of expresion

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Končí sa nám pomaly...

...štedtí večer. Tak čo? Máte už darčeky porozbalované...

Ja so pomaly chystám do hajan, a zablúdil som cestou ešte k pc-čku. Dúfam, že ste si to dneska užili, a mali ste krásny deň. Ja som ho mal. Neviem čím to bolo, ale ako som sa ráno zobudil ,už som mal dobrú náladu. A bol som šťastnučký ako blška. Ležkal som si vo svojej postieľke a počúval rádio (zabudol som vypnúť budenie, tak mi hralo asi od pol šiestej). A ako si tak ležím a počúvam, nedajú mi slová moderátorky, ktorá zo zanietením opakuje, "zavolajte nám, napíšte sms, alebo mail, dnes celí deň môžete posielať svoje odkazy" a napísal som sms-ku. Tak sa začal môj deň. Pozrel som si jednu rozprávku, a potom všetko tak rýchlo ušlo, že už bol večer, a už mi volal ocinko že ide pre mňa. Po príjemnom večeri strávenom s ocinom u tety a uja ma sesternica odviezla dom, a tak ďalej až do teraz.... Á, o čom som chcel?!!? Aha, o darčekoch. Teda vlastne nie, ale o tom aké som ja šťastné dieťa.
Musím sa priznať že tento rok sa Ježiško pochlapil poriadne. Cítim sa perfektne. Teraz mi moje občasné plačky, a smútky pripadajú nezmyselné. A ako strašne ma potešil jeden darček. Taký jednoduchý, ale predsa super, úžasný , bombový. Je do mojich dvoch najlepších kamarátok ,ktoré poznám skoro už od veľkého tresku :D. Veľká, obdĺžniková vec, ploská. Odlepil som pásku z baliaceho papiera, rozviazal mašľu a z vnútra vytiahnem puzzle. Hovorím si "Jej puzzle. Pekná mačička na obrázku. Ale aspoň že sú poskladané. Asi si ich zavesím niekde v detskej..." A tak si ich obzerám, ukazujem maminke a zrazu mi dačo v hlave zasvieti, pozriem na tie puzzle a.... Tú fotku som fotil ja :D a z toho som bol taký happy... (Dodám, že ja rád fotím všelijaké hlúposti, zvieratká, rastlinky apod. ...) Ďakujem im za to moc, moc pekne.
Tak ak ste sa dočítali až sem, tak vám pekne ďakujem a prajem prijemné i ďalšie sviatočné dníčky, a nie len tie...

eny


Nezaradené | stály odkaz

Komentáre

  1. AP
    pozri na moj blog ..
    publikované: 04.01.2005 10:32:42 | autor: siajen (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014