my place of expresion

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Nebezpečenstvo rannej cesty do školy.

Čo dodať, len Ááááu...

Dnešný ranný sniežik bol príjemným prekvapením, keď som odchádzal do školy, no vtedy som ešte netušil , čo si na mňa prichystal.
Kráčam pod holím,temným nebom, v tom príjemnom chladnom vzduchu a na mňa sa z hora sype hustý sneh. Idem smerom k stanici na ranný vlak -smer vzdelávacia inštitúcia. Ale zrazu som pocítil neuveriteľné gravitačné nutkanie, dať si rande s asfaltkou, po ktorej som ešte pred chvíľou kráčal. Príčinou tohoto neodolateľného popudu bol ľad skrývajúci sa pod tenkou vrstvou snehu. Tak sa zdá že sneh zdvojnásobuje šmykľavosť ľadu, a tiež sa zdá že moja taška zdvojnásobila to spomínané gravitačné nutkanie.No bohužiaľ som si to dlho s tou cestou rozdávať nemohol, a tak som rýchlo vyskočil späť na nohy. S toho príjemného stretnutia si najviac odniesla moja ručička, o ktorej som si myslel že už skončí v sadre. Naštastie to mám len narazené. Ale v pohode som prežil deň, schuti som sa na rannej príhode niekokľo krát zasmial, a tak dúfam že ste sa aspoň trochu zasmiali aj vy.


> >everyday LIFE | stály odkaz

Komentáre

  1. nepríjemné
    sú také zákerné nástrahy
    publikované: 19.01.2005 20:59:54 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Pozdrav spolutrpiteľovi
    áno, je to správne oslovenie. Včerajšie sneženie ranný mráz a nevinne vyzerajúci snehový poprašok dopomohli i mne k zmene polohy kráčajúcej na ležiacu. U mňa to odniesla hlava. Komické je že som si šla pre výsledky z preventívnej zdravotnej prehliadky a tak zo zdravého človeka bol zrazu človek praštený, pobehujúci (motajúci sa) medzi obvodným lekárom, chirurgom, rőntgenom a neurológom. Vyzerá to tak, že okrem hrče na hlave a natiahnutého krčného svalstva (teraz už viem ako je hlava ťažká) sa mi nič nestalo. A potom choď k lekárovi...
    publikované: 20.01.2005 11:09:27 | autor: Jula (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. zvoniiiiim
    haloo..to jsem ja!vas telefoon!!jaaa zvoniiiim!jaa staaale zvoniimm.....tak si mne vemte!sakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....inac vyslovujem uprimnu sustrast tej asfaltke he
    publikované: 02.03.2005 20:19:18 | autor: huhu (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014