my place of expresion

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Teória nezmyselnosti

Dnes je už všeobecne známe, že existuje Vesmír ,a i pri maximálnej objektívnosti musím podotknúť, že je to ten najbombovejší zábavný park aký poznám v celej vtipnej stránky existencie.
 
Dnes je už všeobecne známe, že existuje Vesmír ,a i pri maximálnej objektívnosti musím podotknúť, že je to ten najbombovejší zábavný park aký poznám v celej vtipnej stránky existencie.  Bol otvorený za jednej obrovskej akcie, ktorí prilákala miliardy bytostí s celej existencie, ktoré chceli sledovať jednu obrovskú megaexplóziu, pri príležitosti otvorenia parku. Bola taká úžasná, že kritici, ktorých si najali majitelia iných zábavných parkov ju označili ako: „Kopu hurhaju a veľkého tresku na miliardy kilometrov štvorcových a nič s toho, len rušenie pokoja a niekoľko exabiliard ton nového prázdneho priestoru, ktorí bezdôvodne rastie.“ Táto udalosť sa potom podľa ich kritiky začala aj nazývať Veľký tresk. No ale aj pres to je to najnevletovanejší park c celej histórii existencie. (Poznámka: nie že by existencia nejakú históriu sama o sebe mala keďže si tu  existuje len tak neustále v prítomnosti).

Základný balík služieb a atrakcií v tomto parku sa nazýva Život. Je komplexný a za jednorazový poplatok, si ich môžete prežiť hneď niekoľko kombinácií, podľa vlastného výberu. Akurát že vstup do praku je pre menej bohaté bytosti vždy mierne zložitejší. Iba ty najbohatší si môžu dovoliť vstúpiť, čo sa v tomto parku nazýva narodiť z niečo ako napríklad fľaška tekili. Ale to tiež ešte záleží podľa toho akú životnú formu si vyberiete. Môžete tu zažívať rôzne dobrodružstvá, od rôznych neprekonateľných adrenalínových športov, hyper-adrenalínové športov, ako sunsurfing* či novadraving*, po úžasné vojny a utrpenie. Je ich tu obrovské množstvo, preto si treba najskôr pričítať krátku príručku Úskalia parku života. A jednou fantastickou výhodou tohto parku je že obsahuje čas*, ktorého výhodou je že vám umožňuje meniť aktuálny stav vecí, vo váš prospech, ale zároveň i aktuálny stav vás môže meniť vo svoj neprospech. Ďalšou výhodou je že ma taktiež tri priestorové dimenzie. Ostatné sú filtrované cez špeciálne zariadenia, čiže vám tam je hneď všetko jasnejšie a namáta v tom taký chaos. No a na záver, Majiteľ parku , Bob Bôbovič, prezívaný Veľký Bob, tvrdí, že v danom parku sa nachádza i logika a že tu má všetko svoj zmysel i napriek tomu, že je dokázané, že logika neexistuje a žiadnym spôsobom ani výskumom sa nepodarilo zistiť čo slovo zmysel znamená. Mnoho uznávaných vedcov sa domnieva že to slovo je iba výmyslom Veľkého Boba a ja to nezmysel.
_______________________________________________________________________
sunsurfing* - surfovanie vo vonkajšej koróne hviezd
novadraving* - vyhľadávanie hviezd meniacich sa na supernovi a využívanie ich svetelnej energie na únik z bezprostrednej blízkosti vo chvíli keď vybuchujú.
čas* - vec, ktorú existencia z duše nenávidí (pre úplnú definíciu pozri SLOVNÍK CUDZÍCH DIMENZIÍ )

>Z bochníka<
| stály odkaz

Komentáre

  1. velky bob
    stareho boba poznam nahodou velmi dobre..park uz davno nevlastni, predal ho za par supiek a peniaze davno prepil..obcas ho vidam ako krmi holuby na okraji dimenzie X
    publikované: 14.11.2005 00:01:16 | autor: lamb (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :))
    hm, asi sa tam skocim cez vikend mrknut, vyzera to zabavne
    publikované: 14.11.2005 10:44:21 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. SUPER
    Veľmi vtipne pojatý vznik vesmíru všetkého živého v ňom. Páčilo sa mi to...... Kde chodíš na také uváhy? Do toho Parku s veľkým P?
    publikované: 16.11.2005 16:07:19 | autor: Chackie (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014