my place of expresion

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Vitajte mladá krv...

Všetko ide, keď sa nájdu ľudia, ktorí sú ochotný a snažia sa...
Nie je to ani dva týždne dozadu, kedy nás naša milá triedna konečne dokopala ... k tomu aby sme sa rozhýbali a začali pripravovať program. Dve triedy po približne 30 žiakov a zostalo nás ledva pätnásť ktorí sa aktívne snažíme a zapájame. Imatrikulácie pre našich prváčikov sú už tu a my sme mali ledva dva týždne na zosmolenie akého takého programu. A naši milí spolužiaci, zasa nevedeli nič viac než za ten čas kritizovať. Ale tak, snažili sme sa, a keď sa človek snaží a nájdu sa ľudia čo majú o vec záujem, tak sa dá všetko zvládnuť. Myslím, že už sme pripravený piatok vystúpiť na javisko a sa tam úplne strápniť. Ale zase netreba mať strach, pretože naše strápňovanie sa bude miesiť  s tým že sa zasmejem na prváčikoch. Ako to všetko dopadne, to neviem. Zajtra deň voľna a piatok ráno už valíme mi tretiaci do kulturáku, aby sme tam boli prvý. Jediné čo sme nestihli, je si ten pripravovaný program aspoň trošku nacvičiť. Takže už sa teším ako to skonči! :o)

> >everyday LIFE | stály odkaz

Komentáre

  1. tento
    rok som aj ja sa podielal na organizovaní imatrikulačky... a organizácia nestala za veľa. Napr. to, že som mal krstiť prvákov som sa dozvedel až počas programu, ja som tam bol ako fotograf... no našťastie sa našla náhradná osobka...ale celé to dopadlo dobre...
    publikované: 17.11.2005 16:33:10 | autor: DaMage (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014