my place of expresion

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Vyber si!

A tak kracas opusteny ulicou. Prsi husty dazd, a ty si do nitky premoceny...

Celi tvoj zivot ktori si tak staval na svojich uspechoch a praci je v troskach. Vsetko sa ti kazi, vsetko sa vyvija zlym smerom. Nevies co mas robit, a len tak bezcielna bludis mestom. Poulicne lampy svietia a vytaju nadchadzajuci vecer. Si unaveny, mas uz vsetkeho po krk!
A vtedy ta uputa plagat na stena. "Vase problemi a starosti? Neviete si s nimi radi? Alebo chcete najst svoju lasku ale neviete ktorim smerom sa vidat? Nahliadnite do buducnosti a pocujte radu! Navstivte medium Aezazel!" A velka sipka ukazujuca hore schodmi do budovi.
Myslis si ze sa na teba usmialo stastie. Mozno dostanes pomoc, mozno to vsetko este vyriesis. A tak s nadejou vykorocis hore chodmi... Ja to uz viem, pretoze kracas ku mne. Uz na teba cakam.
Chodba do ktorej si vosiel je pochmurna, na stenach su svetla v tvare sviecok. Do nosa ti udrel zapach vonnych tyciniek.Dvere pred tebou na konci chodby su otvorene a lakaju ta dnu. Neisto vojdes. "Sadni si." Strhnes sa na moj hlas. Chces nieco povedat no ... "Netreba nic hovorit, len si sadni."Zaznie moj hlas znova a tak zaskoceny, neisty, zmeteny si sadas do kresla oproti mne. "Prisiel si ziadat o pomoc o radu. Chces vediet co mas spravit, ako ziskat spet svoj stary zivot... A s nadejov sem prichadzas ze ja ti pomozem!

 Ano, buducnost! Ta nekonecna konecnost, a moznost bez hranic. Mozem ti ju zobrat! Naozaj to chces?" (hmm, ostavas ticho..) "Ano vidim pochybnosti, vidim ze si zmeteny. Myslis si ze tvoje trapenie je obrovske a kedy pokus s nadejov na tvoju zachranu stoji za to. Tak ma dobre pocuvaj. To co ti ponukam ja je iba hola a cista skutoscnost, co sa stane a co nazvrartis. Ponukam ti iba beznadej! Ci uz z dobrim ,ci zlym koncom. Mozem ti zobrat slobodu! No vsak je tolko moznych buducnosti a staci si vybrat. Ale naozaj ches pocut jednu z nich? Ale bude ta to stat mnoho. Viec nez len par drobnych. Bude te to stat tvoju vlastnu slobodu! Volba je len na tebe!


> >storis of dreams | stály odkaz

Komentáre

  1. Hm..
    Tak prečo neponúkaš nádej?
    Niekedy ju človek neskutočne potrebuje.
    Potrebuje pár teplých slov.
    Povzbudenie.
    Vieru, že bude lepšie
    že kráča v ústrety lepšej budúcnosti,
    len si to musí uvedomiť
    a na to sú ľudia, aby mu to povedali
    a potom tak bude...
    Verím v silu myšlienky
    TY?
    publikované: 12.08.2005 21:14:07 | autor: Gabinka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014