my place of expresion

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Niečo o mne

Dnes z toho egositického kútika, sám o sebe... Čo som kedysi napásal do profilu užívatela jednéj z tých internetových stránok...
enyon, v podstate som to ja, forma života , bytosť , humanoid na planéte Zem. Jednoduchá charakteristika tejto osoby by bola veľmi zložitá, preto na pochopenie bude musieť stačiť pár faktov, príkladov, fráz a pod. , ktoré tu daná osoba napísala. Ak sa dá povedať že ich ona napísala, alebo prsty tela v ktorom prebýva, lebo stále nie je možné určiť kde začína osoba a kde telesná schránka či naopak, ak samozrejme niečo z tých dvoch vecí existuje a nie sme len prehnaným výplodom fantázie jedinej bytosti. Keby to bola pravda, malo by to taká nedozerne následky , že nám rovno môžu byť ukradnuté a môžeme sa vrátiť k nášmu vlastnému egocentrizmu a pokladať to za problém niekoho iného. Preto budem tvrdiť že som ja, ego a predpokladať svoju reálnu existenciu v tomto predpokladajme reálnom svete, ktorí je podľa hlasov väčšiny normálny ( v preklade = absurdný ). A preto i naďalej mojim heslom ostáva : „Nikdy never písaciemu stolu! Nikdy nevieš kedy vo svojej nehybnosti zošalie a zahryzne sa ti do nohy!“ ( poznámka: K tomuto heslu pán doktor dodal , že bude teda brávať každý deň môj písací stôl na dvojhodinovú prechádzku, za čo som mu veľmi vďačný.) Ďalším dôležitým faktom je môj mimozemský pôvod ( poznámka: nemusíte sa báť, prichádzam v mieri , naplnený ľudským humanizmom... bude to bezbolestné. ) ,ktorí je veľmi dôležitý pre moju seba-identifikáciu. Ďalším heslom by bolo: „Dajte mi moc a ja zničím svet!“ (poznámka: Vtedy mi pán doktor doniesol moc zmrzliny a ja som ju všetku spapal, ešte žijete? ) Myslím že to by stačilo, v trochu vážnejšom ponímaní , ste už mohli pochopiť čo tým myslím, ak nie, tak prosím nebuďte vážny, budete mať na to dosť času po smrti.

My Diary- that´s me | stály odkaz

Komentáre

  1. no dokelu
    to aby som sa zacala bat pisacieho stola :))
    publikované: 09.03.2007 21:12:35 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ..
    mam rada Adama Douglasa..:D
    publikované: 10.03.2007 10:27:15 | autor: dragonitka (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. dragonitka odhalila si ma
    Hej hej :) ten písací stôl som si požičal z knižky :)
    publikované: 10.03.2007 12:27:56 | autor: Enyon (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014