my place of expresion

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Elizabethtown

Aký je rozdiel medzi zlihaním a fiaskom? Tak to som sa dozvedel v kine na príjemnom filmíku...
 
 
Kde všade sa dá dostať nechtiac... V strede týždne, škola, úlohy a žiadna chuť vidieť nejaký film z menom Elizabethtown, i keď uznávam ten názov znie veľmi pekne. No zazvoní telefón. Či ho zdvihnem? Ale kde že, to ani len nestihnem. Tento akt sa nazýva prezváňanie, čo ľudia robia, teda kamaráti, keď chcú aby ste im zavolali. Preto zavolám späť a som postavený pred voľbu, alebo skôr prosbu: „Prosím pod do kina s nami...“ Už určite viete predvídať že som súhlasil. No a musím povedať že nakoniec som bol veľmi spokojný.
            O čo ide? O jednu „dokonalú“ topánku, ktorá pripraví významnú firmu o značnú sumu peňazí. A tak príde mladý vývojár (Orlando Bloom – dôvod prečo na ten film šli moje kamarátky) prichádza o prácu a nechce sa dožiť pondelňajšieho rána, keď sa v na pultoch stánkov a predajní objaví časopis z interview, kde tento vývojár dostane „pochvalu“ za svoju prácu. Ako môže byť bicykel na posilňovanie poslúžiť ako samovražedná zbraň to vám film tiež ukáže. Našťastie nebude použitá, lebo plán prekazí otcova smrť, a potreba syna vybaviť rodinné záležitosti... A preto ideme do Elizabethtown! Už len prezradím, že sa stretneme s milou letuškou, trošku bláznivou, no a romantická komédia sa môže začať. Bláznivé, milé, vtipné a emotívne s troškou každodennej filozofie života. Prijemný film na oddýchnutie si a uvoľnenie sa. Myslím že to bude moja ďalšia trofej v malinkej zbierke obľúbených DVD ktorú si doma robím...

> >interested me | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014