my place of expresion

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Univerazalna- Nekonacna otazka....

Da sa nou stale pytat, do nekonecna...A tak sa pytam, preco vobec taka otazka existuje?
Je to len detska hra, je to len sposob ako sa netahujeme ako male deti par slovickami... Pouzivame ju v kazdodennom zivote, kladieme si nou vyznamen i bezvyznamne otazky... Je zakladna otazka vsetkeho co stoji na logicom principe. Kam az vieme ajs touto otazkou ? Existuje odpoved na ktoru se nebude dat spytat PRECO ??? Ak ma niekto odpoved na ktoru sa neda spytat preco, alebo sa chce zapojit do takej "hry": Zkonstatujem nieco, a spytam sa preco to tak je, a ak to bude nekto vediet vysvetlit tak to vysvetli. A zaroven sa na konci svojho prispevku spyta "A preco je to tak?" A kto to bude vediet vysvetlit, tak prida dlasi prispevok. Mozno sa nam podari najst odpoved na ktoru se neda spytat preco. :o) "A preco je nebo modre?"

> >my thinking | stály odkaz

Komentáre

  1. Čiže...
    Nebo získavá odtieň modrej najpravdepodobnejšie (podľa mňa), kvôli jeho vysokej odrazivosti, pričom odráža práve farbu oceánu, ktorý je zhodou okolností taktiež modrý. A prečo to je tak?
    publikované: 02.08.2005 21:51:59 | autor: Gnaag (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014